Engleski

Kraći program engleskog jezika udruge "Cvrčak" za djecu predškolske dobi u vašem vrtiću, organiziran je kontinuirano tijekom cijele školske godine, dva puta tjedno po jedan školski sat.

"Cvrčak" će Vašem mališanu pružiti mogućnost da na zanimljiv način, kroz druženje s teacher i drugim polaznicima razvija zanimanje i pronalazi motivaciju za učenje i usvajanje engleskog jezika.

Polaznici kroz niz zabavnih sadržaja savladavaju 'ozbiljno' gradivo (izgovor, konverzaciju, jezične strukture, kulturu i običaje…)

Nastavni se sadržaji usvajaju na djeci najprirodniji i najzanimljiviji način - kroz igru, pjesmu, brojalice i dramatizaciju.Osim konverzacije na stranom jeziku, djeca se u radu koriste radnom bilježnicom koja prati godišnji plan i program.

Program se odvija na tri stupnja: E1, E2 i E3. Kroz naš mali udžbenik upoznat ćemo se s običajima i kulturom engleskog govornog područja, te naučiti prigodni vokabular i pjesme vezane uz važnije blagdane.

Naši mali Englezi na kreativan način, pjesmom, plesom ili igrokazom, sudjeluju na javnim nastupima u Zagrebačkom kazalištu lutaka.

To je ujedno prekrasno iskustvo za svako dijete i roditelja. Kroz višegodišnje iskustvo, pažljivo analizirajući svakodnevne situacije u nastavi, razvili smo učinkovitu metodu poučavanja koja je naš zaštitni znak.

Roditeljima će se dvaput godišnje prezentirati rad naših malih polaznika na božićnoj i završnoj priredbi, a djeci i odgojiteljima Vašeg vrtića, projektom „Djeca djeci“ poklanjamo prigodne priredbe (Maskenbal, Valentinovo i dr.).
Toscana cms 2010
web design by Dizajn studio Ringeis - www.ringeis.hr