Utvrđivanje stupnjeva

Stupanj svakog polaznika bit će određen pri upisu u skladu s međunarodnim CEFR/ZEROJ deskriptorima stupnjeva.

Pri upisu na PREDŠKOLSKE PROGRAME upis u skupinu ovisi o uzrastu i predznanju djeteta, a po potrebi se stupanj procjenjuje i tijekom 1-2 probna sata.

Po završetku programa, polaznici će dobiti zaslužene diplome za završeni stupanj, te priznanja o pohađanju programa ukoliko nisu pohađali program cijele godine.

Pri upisu na ŠKOLSKE PROGRAME (đački i omladinski) stupanj također ovisi o uzrastu i predznanju djeteta, a stupanj se dokazuje potvrdom prethodno završenog stupnja ili polaganjem prijemnog ispita koji se dogovara pri upisu.

Po završetku programa, polaznici će polagati završni ispit za određeni modul ili stupanj, te tako steći zaslužene diplome i svjedodžbe Škole Cvrčak za završeni modul ili stupanj.

Pri upisu na UČILIŠNE PROGRAME stupanj se utvrđuje potvrdom prethodno završenog stupnja ili polaganjem prijemnog ispita koji se dogovara pri upisu.

Pri upisivanju početnog, tj. pripremnog stupnja (A1) nije potrebno pristupiti prijemnom ispitu.

Po završetku programa, polaznici će polagati završni ispit za određeni modul ili stupanj, te tako steći uvjerenje Učilišta Cvrčak za završeni modul ili svjedodžbu Učilišta Cvrčak za završeni stupanj.

Za INTENZIVNE TEČAJEVE, KONVERZACIJSKE RADIONICE i INDIVIDUALNE TEČAJEVE nije potrebno polagati prijemne ispite, već će se stupanj znanja polaznika utvrditi na prvom dogovorenom satu.
Toscana cms 2010
web design by Dizajn studio Ringeis - www.ringeis.hr